فر کانوکشن از چند لحاظ با هم متفاوت می باشند:
جنس بدنه
حرارت مستقیم یا غیر مستقیم
بخار دار بودن
نوع کنترولر دستگاه (کنترل آنالوگ یا کنترل دیجیتال)
نوع فن
قابلیت تنظیم چرخش هوا
نوع پخت مواد غذایی
به همین دلیل شرکت روماک ماشین چندین نوع فر باکاربردهای متفاوت تولید می کند که عبارت است از:
فر کانوکشن حرارت مستقیم
فر کانوکشن حرارت غیر مستقیم و بدون بخار
فر کانوکشن بخاردار
فر پخت ترکیبی (فر کامبی)
که هر کدام از این دستگاه ها در چندین مدل و کنترلر تقسیم می شوند.
برای مشاهده اطلاعات هر دستگاه روی عکس مربوطه کلیک کنید
هر کدام ار این فرها از لحاظ قیمت و نوع کارایی با هم متفاوت می باشند.
فر کانوکشن حرارت مستقیم مناسب پخت انواع کیک می باشد.
فر کانوکشن حرارت غیر مستقیم مناسب پخت انواع کیک و شیرینی می باشد.
فر کانوکشن بخاردار مناسب پخت کیک، شیرینی و نان می باشد.
فر پخت ترکیبی یا فر کامبی مناسب پخت کیک، شیرینی، نان و غذا می باشد.